St Paddy's & Shooting

 

Happy St Paddy's Day! 
 
För två år sen firade vi St Patrick's Day på ett block party i west hollywood. Förra året jobbade jag nog. St Paddy's är ju liksom ingen federal holiday här (som dom röda dagarna kallas). Inte heller är påsk det, för den som undrar. Det gör i och för sig att jag blir än mer förundrad över vilka som firar högtiden fullt ut. Men i Los Angeles känns det som att folk aldrig jobbar. Eller jo, ok. Dom jobbar, men det är nog färre 9-5 jobbare och jobberskor i den här stan än någon annanstans i världen.
 
Efter min vän-dejt igår så promenerade jag hem, pratade med kakan en sväng och sen satte vi på ett avsnitt av serien togetherness. Några minuter in så hör vi en skottlossning. Nära. Det måste bara ha varit några gator ifrån oss. Sen hör vi polishelikoptrar närma sig och börjar lysa med strålkastare ner i vår trädgård (!) Det måste alltså ha varit NÄRA. Och som vanligt så kan man inte läsa om skottlossningen någonstans.. Det hände väl inte nog mycket hemskt för att någon ska vilja skriva om "another shooting i hollywood". Men jag tycker att det är SÅ läskigt! 
 
Jag pratade med en vän för några helger sen och berättade att jag helst av allt inte är ute och går när det är mörkt, speciellt inte efter att en tjej blev skjuten (huvudet) 2 blocks från där vi bor, och det förstod han ju såklart, men sa också att "man kan inte gå runt och vara rädd hela tiden, utan måste go on with your life". Och det har jag tänkt på såklart och jag tycker ju att han har rätt. Oftast så är ju skjutningarna gängrelaterade eller i samband med någon slags dispyt (vilket det visade sig att tjejen som blev skjuten hade haft med han som sköt), MEN tänk om man ändå hamnar mitt i den skjutningen? Att man bara råkar gå emellan.. 
 
Jag känner nog att jag vill flytta snart, men vet inte vart. Vi gillar ju vårt hus så mycket! 
 
Jaja, slut på långdraget meddelande. Nu ska jag till gymmet! Håll tummarna för att det inte är för mycket folk. I förrgår drog jag nitlotten och hamnade mitt i deras öppet hus. Sådär kul.
 
 
 
Allmänt | |
Upp