Helg.

 
Happy Fredag!
 
Det får bli lite ojämnt bloggande, eller hur? 
 
Jag har sett på Facebook & Instagram att ni haft sol hela dagen. Med andra ord så är det inte länge tills jag sitter här och avundas er som får spendera hela sommaren i sverige. 
 
Det har varit fullt upp i veckan och jag har sovit ungefär 3 timmar per natt. Massa intervjuer (som jag hoppas gått bra) på jättebra företag, gym och allmänt fixande. Jag missade tyvärr ett födelsedagsfirande för en vän, men ibland måste man prioritera.
 
Nu ska jag intervjua en sista gång innan jag tar helg. Det blir träning, hike och vin med ännu en ny vän. Jag har verkligen gått in för det här med att hitta nya vänner och det är så kul! 
 
Det är vanligt att amerikaner flyttar runt bland stater, ofta pga jobb, och då är det många som befinner sig i samma situation som mig, att man inte känner så många. Det gör det såklart både lättare och svårare att hitta vänner. Lättare på grund av att folk är öppnare för att hitta nya vänner, svårare på grund av att jag bor i Los Angeles och vart börjar man?
I veckan fick jag reda på att ännu en vän ska flytta. Så nu är det två nära vänner som på kort tid flyr staten. Jättetråkigt, men kul för dom såklart. 
 
I alla fall, vi hörs mer i helgen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp