Bio

 
 
Igår regnade det halva dagen så Kakan och jag gjorde det enda rätta - gick på bio. Vi bor precis bredvid största (och bästa) biografen i Hollywood, så det är egentligen en skam att vi inte går oftare. 
10 Cloverfield Lane hade premiär igår och visades 17 gånger under dagen. Den såg vi! Hade jag vetat att det var en uppföljare till en monsterfilm som släpptes 2008 så hade jag nog inte gått (pga att jag hatar exakt alla filmer som helt plötsligt slänger in monster i en vanlig setting), men nu så gjorde jag det.
 
Jag älskade filmen fram tills de sista 10 minuterna. Många oväntade vändningar. Så se den! John Goodman gjorde ett riktigt bra jobb, men en Oscar (som det diskuterats löst om) - nja.
 
Det är roligt hur film- och tv-intresserad man (läs: jag) blir av att bo i Los Angeles. Innan jag flyttade hit kunde jag knappt fokusera 30 min på en film, jag kunde inga namn (ok, jag är fortfarande ganska kass. MEN bättre), och jag kunde inte bry mig mindre om ljud, effekter och bild. Nu, när var och varannan människa man träffar jobbar inom film och tv, känns det plötsligt superviktigt att vara allmänbildad inom just det och jag har gått från ungefär noll intresse till att bli en nörd när det kommer till detaljer.
 
 
Allmänt | |
#1 - - elvis the pelvis:

Kanske vore kul med American cinema om det går nån bra film när vi är där :)

Svar: Ja!! 😍 vi får kolla på det!
Hanna Reilly

Upp