YES


Så efterlängtat! 18 februari så ska jag på intervju! 


Allmänt | |
#1 - - Madeleine i USA:

Grattis, kommer själv ihåg den känslan! :)

Svar: Tack! Ja, vilken pärs detta är. Snart så :)
Hanna Reilly

#2 - - Johanna:

Åh vad härligt! Grattis!! Den där väntan är INTE rolig. Känns som en evighet... Hittade hit från Linnea i USA's blogg. Alltid lika kul att hitta andra utlandssvenskar! :) Bodde själv i USA i 8år men flyttade tillbaka till Sverige för snart 3år sen och tog maken med mig..:) Hur kommer det sig att du hamnade i USA? Hur träffade du din man?

Svar: Verkligen! Men snart är det klart hoppas jag :)
vad roligt! Vart i USA bodde ni? Och hur trivs ni i Sverige? Vi går själva i tankar om att kanske flytta till Sverige om några år, men vi får se. Jag flyttade till NYC 2012 för internship och skola. 2014 flyttade jag vidare till LA för skola och senare jobb. Här träffade jag mannen :)
Hanna Reilly

#3 - - Johanna:

Vi bodde i CT. Hade 20min till NY state border. Vi trivs bra i Sverige. Det var nog min man som var mer på att flytta hit än vad jag var...haha! Han stortrivs här och längtar inte tillbaka till USA. Jag däremot har mina stunder....:P Så ni har pratat om att ev flytta hit? :) Ska bli kul att följa er och se vad som händer.

Svar: Åh, CT! Där har jag aldrig varit, men vill gärna åka till. Härligt att ni trivs i Sverige. Som det ser ut nu så ska vi stanna i USA några år, men sen får vi se :)
Hanna Reilly

Upp