MLK Day

(OBS lägg märke till gammal glöggflaska och soptunnan i bilden. Det är så man tar riktigt bra bilder.)
 
Gud vilken trist och grå dag. Verkligen söndagskänsla (OBS ej den härliga typen där solen skiner och man göttar sig ute hela dagen). 
 
Istället för att ens försöka mig på något vettigt så gick jag ut på promenad och lyssnade på poddar. Just nu lyssnar jag på så många att det inte finns tid för musik. Jag lyssnar inte på någon musik alls(!) 
Efter promenade så stoppade jag förbi target. Där köpte jag ingredienser till färsk lax och potatissallad. Så. God. Potissallad. Om en får säga själv.
Gjorde min egen örtröra som jag rullade runt allt i. Mmm. Och smörig, ugnsstekt lax till det. 
 
Det är väl typ det man gör när det regnar. Äter. 
 
Förövrigt så står matlagande, fotografitagande och vändejtande högt på 2016 års lista av saker jag vill prioritera. 
Jag har tänkt laga nya och fler avancerade rätter. Nya rätter gör jag i och för sig hela tiden i och med att jag aldrig kan hålla mig till ett recept, men just att avancera det skulle kännas kul. Jag har ju all tid som krävs just nu, så det borde ju inte vara så svårt. Och bjuda hem vänner för 3 rätters. Kul! 
 
Angående fotograferandet så har jag ju en helt ok kamera att ta bilder med. Men jag är lat. Orkar aldrig ta med mig den och när jag väl gör det så känns det aldrig som att det passar att ta fram den. Jag är inte direkt den som gillar att köra upp en kamera i andras ansikten - men nu ska jag bli! hehe.. Sen så vill jag ha ett bra objektiv. Nu har jag ju bara det "dåliga" som följer med.. Återigen har jag varit lat. Intressespannet är ungefär så här (---) stort för mig. Ena dagen gillar jag att fota, andra inte.
 
Last but not least så kommer vändejtandet. Jag måste bli bättre att träffa nya människor OCH att höra av mig till dom jag har! Speciellt nu när jag har tiden till det, som sagt. Om en vecka ska jag träffa en hel grupp nya tjejer. Vi ska ha vinkväll hemma hos en av dom, i Los Feliz. Så mysigt och kul ska det bli! 
 
Gillar egentligen inte löften, per se, men tycker att det kan vara kul att sätta upp mål varje år med saker som man vill uppnå eller förbättra. 
 
Nu ska kakan och jag försöka hitta en ny serie att binge watch. Det känns som att vi har sett exakt allt på netflix och Hulu.
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp