En gammal räv

 
God Morgon!
 
Jag kunde inte få mig för att skriva igår. SÅ trött. Jag tror det var all aktivitet plus att möta-åtta-nya-människor-som-jag-aldrig-träffat-tidigare som tog ut sin rätt. Kakan* skrattade när jag berättade det och undrade vad jag egentligen gjort hela dagen... Då gav jag honom en "huuur vågar du"-blick och en utläggning om exakt allt jag gjort (ni får ha i åtanke att jag inte jobbat sen 2 oktober och att jag bara har mig själv att ta hand om, så all aktivitet utöver att äta räknas som "aktivitet" för mig)
 
Jag och tjejerna hade jättemysigt ihop i måndags kväll och ska kanske ses igen redan nästa vecka! Dom flesta var nyinflyttade och singlar så jag kände mig som en gammal räv i sällskapet. En av tjejerna jobbade som "traveling nurse" och hade precis innan hon flyttade hit bott i East Village på 9th street mellan Ave A & B. Exakt 3(!!) gator från där jag bodde i NYC. Efter att vi åh-at och ah-at i några minuter kom vi dock båda överens om att livskvalitén minsann är minst 10 gånger bättre här. Soulmates.
 
Nu har jag noll fasta planer fram tills fredag (då jag fyller år!) så jag ska bara försöka njuta av att vara ledig. Andra veckan i februari så ska jag börja söka jobb på heltid och då kommer jag snabbt att ångra att jag inte tog vara på mina lediga dagar. 
 
Vi hörs!
 
 
*Kakan är min man. Han går även under namnet KC, Kase, Quesadillas och Kailand (som är hans riktiga namn). Förstår om det är svårt att hänga med. Jag kanske skulle skriva en kort intro för er nya anhängare (?)
 
 
Allmänt | |
Upp