Permanent Resident


 
Hej Vänner!
 
Jag är godkänd! Permanent Resident! Ingen mer oro eller stress över att inte få vara med kakan, inte kunna jobba, inte veta vad som ska hända.
 
Jag gick upp 6 imorse efter att ha sovit ungefär 2 timmar. Packa alla miljarder dokument som jag tog med "utifall att", ut och iväg med bilen till downtown. Det regnade (såklart! det regnar aldrig, men såklart just idag) så jag var orolig att trafiken skulle vara kaos som det vanligen är när det regnar. Av någon anledning så gick allt så himla smooth. Tog oss dit i god tid, köade genom säkerhetskontrollen, gick upp till receptionen och signade in. Sen väntade vi i ungefär en timme innan dom ropade mitt namn.
"Astrid Reilly"
Babe, that's us, sa jag till Kailand och antog att han inte fattade att hans fru hette så.
 
Vår immigration officer var trevlig, men inte direkt den skämtsamma typen. Vi gick igenom vår ansökan och såg till att all information var korrekt, sen fick jag svara på "are you planning on commiting a crime..?" "have you ever been a prostitute..?" "Have you had any military training?" osv. Efter det frågade han en massa saker angående vårt förhållande, när vi började dejta, när vi bestämde oss för att gifta oss, kailands jobb, tidigare förhållanden.. Några frågor var ganska svåra och både jag och Kailand gav väl inte dom bästa svaren (detaljer om tidigare dejter till exempel). Han bad oss sen att lämna rummet så att han kunde gå igenom ansökan. Jag var NERVÖS. 10 min senare kom han ut med ett papper "this is your approval notice. You are now a permanent resident. Congratualtions!" 
 
AH - sån lättnad!!! 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Congratz Astrid! 😃

Upp