30!

 
Efter glädjeyran igår så bestämde jag mig för att gå igenom alla papper igen. Det är inte lite dokument som ska bifogas, fyllas i, skrivas ut, skrivas på.. Och läkarundersökning ska göras, foton och bevis på att det är ett riktigt äktenskap ska inkluderas. Hur mycket bevis behövs egentligen?
 
 
Vi har fortfarande lite kvar på listan av saker att göra, men det är ingen som kommer att ta någon längre tid. Än måste vi vänta på ett officiellt brev från Department of State innan vi kan skicka in ansökan om Green Card.
 
 
Så efter att jag hade pysslat med det så gick jag på en promenad, stoppade förbi en affär och fick någon slags julhysteri. Allt blev svart och plötsligt hade jag 10 tomtar i vagnen.
Gick tillbaka med 6 av dem innan jag gick till kassan..Det är trots allt både Halloween och Thanksgiving innan det blir tid för jul.
 
 
När jag kom hem så gömde jag tomtarna i ett skåp för att Kailand inte skulle tro att jag blivit knäpp. 
 
 
Sen var det dags för 30-årsfest på en sushirestaurang i Santa Monica!
Kailand trodde först att den skulle vara idag, fredag, men sms:ade mig under dagen och berättade att den visst var igår, torsdag, så det var bara för mig att göra mig iordning mingel.
Vanligtvis är jag skitdålig på att vara spontan. Ni vet när man är inställd på att vara en svettig lök hemma i soffan och måste svira om och bli sitt bästa jag för att man inte ska skämma ut sig själv och hela det svenska släktet? Sedan jag blev "ledig" och hemma om dagarna så har jag dock insett att spontanitet är nyckeln till att inte gå bananas, så det var bara att ställa om.
 
Himla glada var vi att vi åkte till slut! Det var kakans kompis från high school som fyllde år och han hade bjudit in alla nära och kära för att fira. Jag hade jättekul och träffade massor av bra människor. Tänker att jag minsann vill bli bästis med alla, men det kanske är lite väl påfluget efter att ha träffat dem 1 eller max 2 gånger. 
 
Allmänt | | Kommentera |

Storm

 
Storm kanske är att ta i, men kolla in vår gräsmatta.
Fy fan vad härligt. Det betyder att det är höst, right?
 
 
Ett annat tecken på höst är mina härliga och fashionabla tofflor som äntligen kan användas. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Lättnad!

God Morgon!
 
Jag ska precis ut och hjula 4 varv runt huset och springa ett glädjemaraton, men tänkte bara berätta varför.
Department of State har äntligen fattat ett beslut om min 2årsregel och rekommenderat mig till USCIS. Det betyder helt enkelt att jag inte behöver åka hem (till sverige) i december, utan kan stanna i landet och skicka in min greencard-ansökan. 
 
Jag är så himla glad!
 
1 down, 1 to go!
Allmänt | | Kommentera |
Upp