December!

 
Tänk att det är december redan. Jag är så pepp på denna månaden. Det ska mysas, voluntäras, jag ska få hänga med Ennio 1,5 år och jag ska ta tag i nästa steg i green card-ansökan - lämna fingeravtryck!
Fullt upp kommer vi att ha i 19 dagar, innan vi åker. Som tur är så har jag nästan handlat alla klappar. Nu är vi ju inte så många som ska fira och alla är vuxna, men jag tycker ändå att det är kul att få ge.
 
Idag så har jag gått runt hela Hollywood i jakt på stövlar. Eller skor som man kan ha i vinterklimat, typ. Det gick inte alls vägen.
Jag hittade istället 10 tröjor som jag provade, älskade, hängde tillbaka. Jag får så himla dåligt samvete av att shoppa och övertalar mig själv tillslut att jag nog inte behöver något. Trots det så slet jag med mig ett par träningsbyxor och två helt andra tröjor, blundade, betalade, gick ut. 
Nu ska jag nog inte frysa i Charlottesville i alla fall.
 
När jag kom hem från min runda så väntade ett stort paket med kaffe och varm choklad som jag hade beställt, och på grinden satt den här lappen:
 
 
På torsdag ska CBS spela in NCIS:LA på en gata i närheten. Då sätter dom upp lappar i grannskapet för att förvarna. Tur var det, för tydligen så ska dem spela in en scen med gun fire. En hade ju blivit rädd för mindre, om en säger..
 
 
Allmänt | |
#1 - - Elin:

JAG VILL OCKSÅ BO I LA HALLÅ

Upp