Update

Hej vänner! 

Det har varit dålig uppdatering här och så får det bli fram till hemfärd (vilket är redan på lördag!)
Istället får ni en foto-bonanza från några av dem sakerna vi pysslat med.


Jul firade vi i regnets tecken på Keswick Hall. En stor herrgård som brukar hyras ut för bröllop och så. 


Dessert buffé


Och jag fick syn på denna svennebilen. Ville nästan stanna och ta reda på vem som ägde bilen.


Pretty tree


Fick äntligen en solig dag och promenerade i området.


Åkte till Andy på Holiday party. Slutade i jamming session. Jag spelade noll instrument.


Hängde runt på UVA (university of Virginia) campus och käkade Bodo's bagels i solen. 


Hängde med Edgar Allan Poe i hans gamla lya. 


Kollade in kyrkor, buskar, statyer och sånt. Det visar sig att USA har lite historia, trots allt, även om det ju inte är som Europa, såklart.


Och min allra bästaste bästis; brewster. Han tycker det är lite jobbigt att se sig själv i kameran, därav the look on his face.


Jag trivs så bra här på landet och vill nästan inte åka hem..

På torsdag är det nyårsafton och vi har ännu inte några planer spikade. På dagen ska vi träffa Hannah och John, som vi åt middag med tidigare i veckan, för vinprovning på en av vingårdarna här i krokarna. Tydligen så har både vingårdar och ölbryggeri poppat upp överallt i Cville den senaste tiden. Jag är  så exalterad. Kailand gillar inte vin, men jag är glad att han gör uppoffringen. Hoppas innerligt att jag kan få honom att ändra sig. Hehe 
Allmänt | | En kommentar |

Merry XmasMerry Xmas from the Reillys!


Allmänt | | Kommentera |

God Jul


Jag har inte hunnit skriva en endaste rad här. Största anledningen är att vi inte har någon dator och sen har vi haft fullt upp i stort sett sen vi kom. 

Charlottesville är en gullig liten stad. Som att bo mitt ute på landet, men ha 10 min in till stan. Lagom stort och noll trafik - perfekt för någon som är van vid LA. 

KC's mamma och vänner har varit jättegulliga och det är så kul att få se honom med dom som kände honom sen en massa år tillbaka. Och hundarna - 3 gigantiska sankt bernardshundar - är fantastiska, men dreglar rätt rejält.

Imorgon är det jul hos er! I år blir det andra året för mig som jag inte firar svensk jul. Och det känns värre i år än förra året. Kanske för att vi är hos KC's familj och inte min. Kanske för att jag inte är upptagen med att jobba. Och kanske för att julafton betyder noll komma noll här. Jag tror och hoppas dock att vi får en mysig juldag här. Vi ska tydligen iväg någonstans, men KC berättar inte vart. 

Efter jul har vi fullt upp med holiday parties med vänner, träffa fastrar som kommer på besök och sen fira nyår såklart. Jag ska försöka uppdatera igen om någon dag eller så. Och ta bilder! Än så länge har jag bara tagit två. Mycket beroende på vädret som varit grått och regnigt. 

Ha en fantastisk jul! 
Vi hörs snart!! ❤️
Allmänt | | Kommentera |
Upp